Kaspar Vorbeck Lydteknik

Når de store festivaler mangler en mand til at være ansvarlig for lyden til publikum, har jeg tit fornøjelsen. Her er min arbejdsplads på Jelling Festival 2014.

Musikskolen Laura og Laursens Realskoles 10. klasser er altid spændende at høre. Alle spiller fordi de ka’ li’ det og engang imellem dukker der unge op med usædvanlige mængder af talent.

Sidste år var det så 31. gang at jeg lavede lyd på Tønder Festivalen. De har lovet at lave plads til min rollator når det engang bliver nødvendigt! Det er altid spændende at arbejde med fine akustiske instrumenter og sangere der har en historie at fortælle.

Og her sidder jeg så beskyttet mod sol og regn på Klostertorv under endnu en Jazzfestival i Århus. 9 dage med jazz i vejrgudernes vold.

Tunø Festival er en rigtig hyggelig festival hvor voksne og store børn kan være sammen på grund af det meget blandede program og den rare ø-stemning. Her er jeg havnet bag monitor pulten. Det hænder!

Selvom jeg laver en del alternative genrer bliver der heldigvis tid til ROCK engang imellem. Her personificeret ved Otto/Chef fra Clazz!

I februar 2012 lavede jeg to kirkekoncerter med Tove Lind og Tommy Jervidals musicaloratorium Guds Gøgler i Ribe Domkirke og Silkeborg Kirke. At stå i Ribe Domkirke med seks strategisk placerede højttalere og lave lyd på 80 korsangere, et 9-mands orkester og Susanne Elmark og Jesper Lundgaard som solister - Det var en stor oplevelse!

Jeg laver en del arrangementer med den Nattergale Carsten Knudsen. Her er vi klar til at underholde undervisningsministeriet i DGI-byen i København

Her er jeg lydtekniker på Hasle Skole til deres opførelse af en spændende westernkomedie før deres skolefest. 15 trådløse headsets + et lille orkester.

Referencer, livelyd:
StudieStudie.html
LiveoptagelserLiveoptagelser.html
LivelydLivelyd.html
UdlejningUdlejning.html
Referencer: studieReferencer__studie.html
Referencer: livelyd
PriserPriser.html
Byvangs Allé 7
8260 Viby J
tlf/sms:
40 40 40 16http://maps.google.dk/maps?q=byvangs+all%C3%A9+7&hl=da&ie=UTF8&sll=56.257789,9.879185&sspn=1.806375,4.927368&t=h&hnear=Byvangs+Alle+7,+8260+Viby+J&z=16
ForsideForside.html
Brugt udstyrBrugt_udstyr.html