StudieStudie.html
LiveoptagelserLiveoptagelser.html
LivelydLivelyd.html
UdlejningUdlejning.html
Referencer: studie
Referencer: livelydReferencer__livelyd.html
PriserPriser.html
Byvangs Allé 7
8260 Viby J
tlf/sms:
40 40 40 16http://maps.google.dk/maps?q=byvangs+all%C3%A9+7&hl=da&ie=UTF8&sll=56.257789,9.879185&sspn=1.806375,4.927368&t=h&hnear=Byvangs+Alle+7,+8260+Viby+J&z=16
Referencer, studie:

Kaspar Vorbeck Lydteknik

ForsideForside.html
Brugt udstyrBrugt_udstyr.html

Shades of Blues live CD er optaget på Gyngen i Århus ved to tætte koncerter og mixet af mig hen over sommeren 2007. Optaget i Digital Performer på en MacBook med MOTU 8pre som interface.

CD’en Spillemandsmessen var til Danish Music Award – Folk 2007 nomineret i kategorierne Årets Danske Artist – Traditionel samt Årets danske komponist.

Ivan Damgård vandt prisen som årets komponist.

Jeg har optaget den i Ålsø Kirke ved Grenå og mixet den i Future Force i Viby.

Niels Hausgaard fik prisen som Årets Sangskriver 2007 for denne CD.

Jeg har indspillet de forskellige hyggelige steder (også min kælder i Viby :-)) og den er mixet af allestedsnærværende Morten Buchholtz.

De 3 Fløjter er en klassisk fløjtetrio som jeg indspillede på Bidstrup Gods i maj 2004. Det var en stemningsfuld ramme omend der ikke var strøm lagt ind i den fløj hvor optagelsen foregik! Som et eksperiment er den indspillet og mixet med en samplingfrekvens på 96 kHz. Naturligvis er CD'en kun på de sædvanlige 44,1 kHz, så det var en lille omvej for feinschmeckere.

Phønix CD'en "Pigen og Drengen" blev indspillet i et sommerhus ved Ebeltoft. Mixningen foregik i Future Force i Viby.

Den fik hele 5 Folk Award 2003 nomineringer hvoraf de to gav Karen Mose prisen som Årets Danske Folkvokalist og Katja Mikkelsen prisen som Årets Danske Folk Komponist.

Troels Jensen og HP Langes CD "Take me Home" er indspillet i Focus Recording og indspillet og mixet i Future Force.

Den fik to Danish Folk Award 2003 nomineringer og gik hjem med den ene som Årets Danske Roots Album.

Blue Junctions CD "Diamond on a Dump" er indspillet på Skovsgård Hotel og mixet i Future Force.

Den fik også en Danish Folk Award 2003 nominering, men der blev desværre ikke nogen pris ud af det.

Jeg måtte lige tage TV2’s fede live-CD fra 1987 med. Optaget på en festlig tur rundt i landet på en Fostex B16 (Ja, 16 analoge spor) og mixet fantastisk af Thomas Breckling.

Blue Junction lod mig mixe mine liveoptagelser fra et par koncerter i 2007 uden indblanding. De blev mastered i USA uden at orkestret havde hørt resultatet! Som det ses var det med happy ending: En Danish Music Award 2008 til dette fremragende orkester, som desværre ikke er mere.

Rasmus Stenholm er én af danmarks bedste Hammond-organister. Han excellerer i noget dejligt friskt og levende jazz. Hør ham her fra 2011 sammen med Michael Bladt, Uffe Steen og Morten Ærø.

FDF spejderne indspiller hvert år en CD med nye sange fra deres sangbog. Det er altid en fornøjelse at høre hvad skiftende producere og musikere får ud af materialet. Hør for eksempel denne store pop-produktion.

MC Hansen havde skrevet en flok dejlige sange. Men hvordan skulle de indspilles? Han valgte at lave en tre-dobbelt CD med cirka de samme numre indspillet i Nashville, Fredericia og Møn med forskellige besætninger! Jeg optog på Det Bruunske Pakhus i Fredericia med det herlige band på billedet.

Bourbon Street Jazzband er nogle garvede gutter som spiller god swingende traditionel jazz. Indspillet og mixet i mit studie henover foråret 2011.